AJÁNLÁSOK

0
Megosztás

MEGBÍZHATÓ PARTNER, AKI MÉLYREHATÓAN ISMERI A BIOGAIA MÁRKÁT

Mivel szerettük volna szélesebb körben elterjeszteni probiotikus termékeinket, több mint tíz évvel ezelőtt, 2007-ben partneri együttműködést kezdtünk az Ewopharmával. Több országban végrehajtott sikeres piaci bevezetés után együttműködésünk továbbfejlődött a BioGaiat termékek örzskönyvezésére, disztribúciójára, értékesítésére és marketingjére is 15 országban a közép-kelet európai piacokon.

Az évek során nem csak az Ewopharma széleskörű piaci tapasztalatai váltak hasznunkra ezekben az országokban, de az orvosi- és fogyasztói marketing szakértelmük is. Termékeink, valamint a BioGaia, mint márka alapos ismerete miatt globális szinten is a három legfontosabb partnerünk közé tartoznak.

Nagyra értékeljük az Ewopharmát, mint olyan, magasan professzionális partnert, amelyben teljesen megbízhatunk. Bizonyosan ajánlanánk őket bármely olyan szervezetnek, amely ezeknek a növekvő piacoknak a lehetőségeiből szeretne részesedni (csak a versenytársaink ne tudják meg).

0
Megosztás

Profizmus és nyitottság az együttműködésben a Dr. Falk Pharma-val

Már több mint húsz éve dolgozunk együtt sikeresen az Ewopharmával. Az, ami a Salofalk®-kal és az Ursofalk®-kal kezdődött néhány kiválasztott országban, mostanra hosszútávú együttműködéssé nőtte ki magát, melynek keretében az Ewopharmára bíztuk a marketinget, az értékesítést és a törzskönyvezést a Dr. Falk termékek széles körénél, egész Kelet-Európában.
Az Ewopharma nagy és jól megalapozott hálózata a régióban lehetővé tette számunkra a terjeszkedést, melynek során nagy hasznát vesszük az Ewopharma szakértelmének és helyismeretének ezen a piacon, melyre egyébként nehéz lenne belépni. A munkánk egy olyan megbízható partnerrel, mint amilyen az Ewopharma, mindig is a profizmusra és a nyitottságra épült.
Teljes mértékben ajánljuk az Ewopharmát minden más olyan gyógyszercégnek is, amelyik a közép-kelet európai piacokra akar lépni, és örömmel visszük tovább ezt a gyümölcsöző partneri kapcsolatot a jövőben.