Impresszum

Ewopharma AG
Vordergasse 43
8200 Schaffhausen
Svájc

Tel.: +41 (0)52 633 09 99
E-mail:: info@remove-this.ewopharma.com

Ezt a honlapot a svájci törvények szerint alapított Ewopharma AG (Schaffhausen) szolgáltatja, amelynek cégjegyzékszáma a kereskedelmi nyilvántartásban CH-290.3.002.022-6.

SZERZŐI JOGOK
Ennek a webhelynek a tartalma és szerkezete a svájci szerzői jogok hatálya alá esik.
Az ilyen anyagoknak a szerzői jogi törvény hatályán kívül eső sokszorosításához, feldolgozásához, terjesztéséhez vagy bármilyen kereskedelmi forgalomba hozatalához a szerző vagy alkotó előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

TARTALMI FELELŐSSÉG
Mindent elkövetünk azért, hogy a weboldalaink tartalmát aktuálisan tartsuk, de nem vállalunk felelősséget a közzétett tartalomért. A törvény korlátozza szolgáltatói felelősségünket saját tartalmainkat illetően ezeken a weboldalakon. Nem vállalunk felelősséget a weboldalunkon megadott vagy tárolt, harmadik féltől származó információkért. Mindazonáltal azonnal eltávolítunk bármilyen tartalmat, amint tudomásunkra jut, hogy az törvénysértő. Felelősségünk ilyen esetben akkor kezdődik, amikor tudomást szerzünk az illető törvénysértésről.

FELELŐSSÉG A WEBHIVATKOZÁSOKÉRT
Oldalunk tartalmazhat hivatkozásokat harmadik felek weboldalaihoz. Nincs ráhatásunk ezeknek az oldalaknak a tartalmára, és semmiféle garanciát nem vállalunk azok helytállóságáért. Harmadik felek ilyen weboldalainak tartalma az illető tulajdonosok/szolgáltatók felelőssége. Amikor elvégeztük az összekapcsolást ezekkel a külső weboldalakkal, NEM TALÁLTUK SEMMI JELÉT bármilyen lehetséges törvénysértésnek. Mindazonáltal azonnal eltávolítunk bármilyen hivatkozást, amint tudomásunkra jut, hogy az törvénysértő.

 

A dokumentum lezárási dátuma: 2019.01.21. EWO/ewopharma/2019/01