Értékeink

Svájciság

Svájci vállalatként arra törekszünk, hogy megtestesítsük az országunkkal és népünkkel azonosított értékeket. Cselekedeteink összhangban vannak a szavainkkal, betartjuk a határidőket és a megállapodásokat, valamint megbízható, kiváló minőségű teljesítményt nyújtunk. Svájchoz hasonlóan egyesítjük magunkban a történelmi stabilitást és azt a rugalmasságot, amelyet a modern, agilis megközelítés és a hatékony döntéshozatali folyamatok tesznek lehetővé.

Szenvedély

Vállalatunk szenvedélyből született, és ez a mai napig megmaradt a munkánkban. Munkatársaink szeretik azt, amit csinálnak, és örömmel tesznek meg plusz lépéseket is partnereinkért. Ebből a lelkesedésből fakad az a “semmi sem lehetetlen” hozzáállás, ami eljuttatott minket oda, ahol most tartunk, és amely lehetővé teszi jövőbeli továbbfejlődésünket.

Hagyomány

Cégünk sok éves tapasztalata és szaktudása a múltban és a jelenben is biztosította sikerünket, és ez a jövőben is így lesz. Hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítésére törekszünk, hogy együtt nőhessünk partnereinkkel, és kölcsönös előnyöket élvezhessünk. Ebben a dinamikus ágazatban tiszteletben tartjuk hagyományainkat, ugyanakkor átlátjuk a fejlődés fontosságát is, mind az Ewopharma, mind a partnerek szempontjából.

Felelősség

Mi az Ewopharmánál tisztában vagyunk azzal a felelősséggel, amivel a munkánkért tartozunk – nem csak partnereink felé, hanem azok felé a betegek felé is, akiknek szükségük van az általunk forgalmazott kezelésekre. Nagy súlyt helyezünk az etikus üzleti magatartásra, és munkatársainknak minden szükséges képzést és tréninget megadunk annak érdekében, hogy munkájukat a belső és külső szabályoknak és rendeleteknek teljesen megfelelve végezhessék.

Lojalitás

Büszkék vagyunk munkatársaink hűségére. Az Ewopharma tiszteli a különböző kultúrákat és meggyőződéseket, és olyan munkahelyi környezet kialakítására törekszik, ami mindenkiből a legjobbat hozza ki. Ez teszi lehetővé az egyenrangú kommunikációra épülő, gyümölcsöző együttműködést. Hiszünk abban, hogy ez az alapja annak a hosszútávú partneri kapcsolatnak, ami minden érintett fél számára egyaránt előnyös.