KÖZÖS CÉLJAINK

AMILYENNÉ VÁLNI SZERETNÉNK

Az Ewopharma innovatív partner gyógyszerek és egészségmegőrző termékek marketingjében, Svájcban és Közép-Kelet Európa-szerte.

„Sikerünket független, tulajdonosi irányítás alatt álló vállalatként biztosítjuk, módszeresen kiszélesítve a speciális gyógyszerek és az egészségmegőrző termékek üzletágát. Ugyancsak erősítjük kórházi üzletágunkat, a több lábon állás és a megtérülés fokozása érdekében.”

Alain Staub, az igazgatótanács elnöke, elnök-vezérigazgató

Amit teszünk

Legkorszerűbb piacrajutási módszereinkkel és marketingünkkel új piacokat érhetünk el és fejleszthetünk ki innovatív, megbízható, kiváló minőségű terápiák és készítmények segítségével.

„Cégünknél érezhetően működik a csapatszellem, és ezt mindannyian a legjobb tudásunk szerint fejlesztjük és ápoljuk.”

Amit nyújtunk

Módszeresen fejlesztjük vényköteles termékpalettánkat, saját és partner márkáink mellett. Elősegítjük az egészségmegőrző termékek üzletágának fejlődését saját márkáink célzott marketingjével és erős partnermárkák kiválasztásával.

„Az Ewopharma komoly vállalat a vényköteles piacon, és pozícióját új, áttörést hozó terápiák piacra juttatása révén erősíti. Azáltal, hogy egy második, egészségmegőrző üzletágat alakítunk ki, kihasználjuk a piaci lehetőségeket, és megerősítjük pozíciónkat a piacon.”

Ami fontos nekünk

Vevők és partnerek

A megbízhatóság, a minőség és a tudatos szerepvállalás formálja vállalatunkat minden vonatkozásban. Szakmailag felkészültek és kompetensek vagyunk vevőinkkel és üzleti partnereinkkel fenntartott kapcsolatainkban.

„Svájci cégként nagyon vigyázunk alapvető értékeink megőrzésére: ez valamennyi leányvállalatunkat megkülönbözteti minden egyes országban, és azt szeretnénk, ha ezek alapján ítélnének meg bennünket.” 

Arra törekszünk, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsünk ki üzleti partnereinkkel és vevőinkkel. A partneri együttműködés szelleme alakítja vállalatunk minden tevékenységét.

Valamennyi tevékenységünket a korrektség, a bizalom és az egyenlő bánásmód szándéka jellemzi.”

Munkavállalók

Megbízható munkahely vagyunk, magasan képzett, motivált és hűséges munkavállalókkal. A nálunk dolgozók nem félnek a kihívásoktól, és értékelik a rendelkezésükre álló szabad mozgásteret. Lehetőségeink szerint a legnagyobb mértékben támogatjuk szakmai fejlődésüket. 

„Gondoskodni és elvárásokat támasztani, éppúgy, mint adni és kapni – mindezek az Ewopharma vállalati kultúrájában központi értékek.”

Vezetés

A központban a legfelső vezetés határozza meg a működés irányelveit – az egyes nemzeti leányvállalatok pedig ezek betartásával, de saját belátásuk szerint dolgoznak saját céljaik eléréséért, előremozdítva ezáltal az egész cégcsoportot. 

“Megállapodunk a kihívást jelentő célkitűzésekben, majd a felelősség és a döntési jog átruházásával teret adunk az önálló cselekvésnek.” 

Kommunikáció

Vállalaton kívül és belül egyaránt őszinte, kellő időben történő, érthető tájékoztatást nyújtunk.

„Támogatjuk és el is várjuk az országok közötti tapasztalatcserét. Gyorsan és időben tájékoztatunk.” 

 

MEGOSZTÁS