Egy üzlet, ahol mindent egy helyen talál terméke sikeres értékesítéséhez - Az Ewopharma új vállalati arculattal jelentkezik

10
Megosztás
 

Budapest, 2019. Április – A 2019-ben a 60. évét betöltő Ewopharma új külsőt kapott. A módosítások a körültekintő modernizálás jegyében történtek – fejlesztésként, nem pedig forradalmi változtatásként.

Az új vállalati arculat egybevág az Ewopharma egyre növekvő szerepével, mint megbízható partnerrel a gyógyszermarketing és az egészségmegőrző termékek menedzsmentje területén Közép-Kelet Európában és Svájcban – a piacralépéstől a teljes lefedettségig. Szakértelmünk, rugalmas struktúráink és vevőközpontú megközelítésünk alkotják az alapját azoknak a hosszútávú együttműködéseknek, amelyek minden résztvevő számára előnyösek. Tevékenységünk lehetővé teszi üzleti partnereink számára a betegek, illetve még több fogyasztó elérését termékeikkel, legyen szó gyógyszerről vagy egészségmegőrző termékről.

Az Ewopharma kezdettől fogva arra törekedett, hogy hidakat építsen ki Közép-Kelet Európa gyógyszerpiacaihoz. Sok minden változott ebben a régióban 1959 óta – mind gazdaságilag, mind politikailag -, és ez alatt az idő alatt az Ewopharma alapos piacismeretre és megbecsült pozícióra tett szert itt.

 

Új logónk

Miért gömbölyű a csepp? Miért gömb alakúak a bolygók? A természet arra a tökéletes formára törekszik, ami a kör. Az Ewopharma ugyanígy a tökéletességet célozza meg. Ezért helyeztük az ewopharma szót egy kör közepébe, mely régi logónknak is kulcsfontosságú eleme volt. Ezáltal a múltunk egy részét is magunkkal visszünk a jövőbe vezető úton.

A kör az időt és a változást is jelképezi. Az új logó a “since 1959” (1959 óta) kiegészítéssel az Ewopharma messzire visszanyúló hagyományait tükrözik; sikeres piaci jelenlétünket éppúgy, mint a szakértelmünket.

A svájci kereszttel az Ewopharma a svájciságot kívánja hangsúlyozni. Svájchoz hasonlóan mi is egyesítjük magunkban a régre visszanyúló hagyományok stabilitását, valamint azt a rugalmasságot, amit modern, agilis hozzáállásunk és hatékony döntéshozatali folyamataink biztosítanak.

Az olajzöld egy rendkívül elegáns és mély szín. Elgondolkodtat, de egyben barátságos, természetes és biztonságot adó benyomást is kelt.

 

Új weboldalunk

Új weboldalunk tükrözi az Ewopharmának azt a küldetését, hogy megbízható partner legyen a gyógyszerek és egészségmegőrző termékek marketingjében Közép-Kelet Európában és Svájcban. Célunk az volt, hogy értékes információforrást hozzunk létre üzleti partnereink és vevőink számára. Reméljük, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük oldalunkon: http://www.ewopharma.hu.

 

További információért kérjük forduljon helyi képviseletünkhöz!

EWO/GENERAL/2019/03 Lezárás dátuma: 2019.03.27.